Om os

Vi er et murerfirma, der sætter pris på tilfredse kunder. Det er det, vi brænder for. Derfor kan du også være sikker på, at når du kontakter os, så får du en erfaren murer, der altid leverer en god service.Det har resulteret i, at vores kunder altid kommer igen, når de har brug for murerassistance. 

Vi kan løse alle opgaver som murer

Vi har mange års erfaring som murer, og derfor er vi også sikre på, at vi kan løse alle former for opgaver. Da Claus Jensen stiftede firmaet i 2005, havde han allerede 13 års erfaring som murer, og med årenes løb er virksomheden kun blevet mere og mere erfaren. Derfor kan du trygt stole på os som murer. Vi laver alle former for opgaver inden for branchen.

Ring gerne for et uforpligtende tilbud

Vi kører hele oplandet omkring Holstebro, Lemvig og Struer rundt for at udføre opgaver. Så hvis du har et spørgsmål til vores murer eller ønsker et uforpligtende tilbud, så giver vi gerne det.

For os er det vigtigt, at du får en god oplevelse, og vi lytter til, hvad du skulle have på hjertet. Ring til os på telefon 40 95 43 99 for at få en snak med os om dine behov.​ Du kan også skrive til os på e-mail gilborgvej@pc.dk.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *