Renovering af badeværelse eller montering af nyt badeværelse

Trænger du til forandring? En af de måder du kan ændre din bolig på, er ved at få et nyt badeværelse. Badeværelset er et af de rum i dit hjem, hvor du bruger mest tid. Derfor er det også rimeligt, at du stiller krav til dit badeværelse.

Hos Murerfirmaet Claus Jensen er vi klar til at forandre dit badeværelse. Både med renovering af badeværelse eller montering af et nyt badeværelse.

Et nyt badeværelse forbedrer livskvaliteten

Det er ikke en underdrivelse, at et tilfredsstillende badeværelse forbedrer din livskvalitet. Det er rummet, hvor du bruger tid på dig selv, og derfor skal faciliteterne være i orden. Murerfirmaet Claus Jensen har lige fra starten haft mange projekter inden for renovering af badeværelse.

​Derfor står vi også klar til at hjælpe dig med et nyt badeværelse på en måde, hvor både du og vi bliver tilfredse. Det er vigtigt for os at tilfredsstille vores kunder.

Tag os gerne med på råd ved renovering af badeværelse

Vi har stor erfaring med renovering af badeværelse, og derfor vil vi også gerne tages med på råd, hvis du har spørgsmål, eller er i tvivl om noget. På den måde kan vi, i fællesskab lave det bedste resultat.

​Vi holder til i Struer, Lemvig, Holstebro og omegn, og vi hjælper alle i området omkring med at få et skinnende nyt badeværelse. Vi kan kontaktes på telefon 40 95 43 99 eller e-mail gilborgvej@pc.dk.