Rørskader skal repareres, før det er for sent

Når du har indvendige rørskader, er det med at få dem repareret hurtigst muligt, så følgereparationerne bliver holdt på et minimum. Vi sørger for at lave dine rørskader, så konsekvenserne heraf bliver mindst mulige.

Mange års erfaring med rørskader

Når skaden er sket, handler det om at være hurtig på aftrækkeren. Hos Murerfirmaet Claus Jensen står vi klar med hjælp. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og derfor ordner vi også dine rørskader på en ordentlig og kompetent måde.

​Vi har mange vellykkede opgaver med lækagesporing og skadesudbedring bag os, og du kan være helt tryg, når du ringer efter vores hjælp. Vi sørger for, at konsekvenserne af dine skader bliver så små som mulige, og at du derfor kan spare mange penge, fordi der ikke skal følgereparationer til.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål

Murerfirmaet Claus Jensen udfører arbejde i Struer, Lemvig, Holstebro og omegn. Så hvis du er bosat i området, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi svarer gerne på dine spørgsmål omkring rørskader. Vi kan kontaktes på telefon 40 95 43 99 eller e-mail gilborgvej@pc.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.​