Murerarbejde udføres efter højeste standard​

Skal du have lavet et stykke murerarbejde, er det vigtigt at det foregår under gode og professionelle forhold. Det garanterer vi, at det gør hos Murerfirmaet Claus Jensen. Vi har mange års erfaring i branchen og sikrer os altid, at kunden er tilfreds. Derfor skal du kontakte os, hvis du ønsker murerarbejde i højeste kvalitet.

Stor fleksibilitet med murerarbejde

Uanset hvilken skade du står overfor, så skal du ikke tøve med at ringe til os. Vi er et firma, der laver alle former for murerarbejde. Det gælder blandt andet badeværelseralgebehandling af tag og rørskader.

Alle opgaver bliver udført med stor kvalitet og erfaring. For os er den gode kundeoplevelse vigtig, så du en anden gang igen vil ringe efter vores hjælp

Algebehandling af tag og graffitifjernelse

Som en forlængelse af murehåndværket har vi oparbejdet erfaring i algebehandling af murværk, facader og tag. Vi murere ved hvad murværk kan tåle, når grafitti skal fjernes. Er der dybere facadeskader, er vi også i stand til at udbedre dem.

Kontakt os for en snak

Hvis du oplever skader på dit hjem, som kræver murerarbejde, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi lytter til dig og kommer med råd og et uforpligtende tilbud, hvis dette ønskes.

​Vi kører rundt i Holstebro, Struer, Lemvig og omegn og hjælper gerne dig, hvis du er bosat i området omkring. Vi kan kontaktes på telefon 40 95 43 99 eller e-mail gilborgvej@pc.dk og glæder os til at høre fra dig.​